Pentru moment bellano.ro nu mai efectueaza livrari. Toate comenzile plasate nu vor fi onorate. Va multumim pentru intelegere!

Livrare si Transport

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid.

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 24 de ore si 2 zile lucratoare. Pentru a vedea perioada in care ajunge un produs la dvs. verificati termenul de livrare in pagina produsului respectiv. NU facem livrari prin Posta Romana. BELLANO.RO isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Costurile de livrare sunt:

- 15 Lei pentru orice localitate fara km suplimentari

Livrarea se face prin unul din curerii rapizi agreati de catre noi, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania in care se afla puncte pricipale ale curierului prin care se face livrarea.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

BELLANO.RO isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de BELLANO.RO care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de BELLANO.RO fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de BELLANO.RO de la acest client.