Clientul poate denunta unilateral contractul cu www.bellano.ro fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile lucratoare (cf. ord. 34/2014,  numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile.

Astfel, produsele cumparate din www.bellano.ro pot fi returnate conform legii, in 14 zile lucratoare de la primirea lor prin curier.

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic la numarul de telefon 031.00.51.530 sau pe email (contact@bellano.ro sau completand formularul de mai jos) intentia de a returna un produs/mai multe produse.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Produsul va fi returnat in conditii bune, neutilizat si nezgariat. In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului.

Plata primului retur este GRATUITA. Conditia este sa returnati produsul prin aceasi firma de curierat prin care a fost livrat produsul. Detallile de livrare pentru retur vor fi comunicate ulterior confirmarii returului.

De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Produsele trebuie returnate prin curier rapid. Puteti face returul prin orice firma de curierat (inclusiv Posta Romana), dar va recomandam pentru o mai buna desfasurare a procedurii de retur sa utilizati servicii de curierat. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv. 

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura, certificat de garantie.

www.bellano.ro va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid. Comenzile care au fost ridicate de la sediul www.bellano.ro sau transportate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta**, ci vanzare prin magazine specializate, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.

Din motive de igiena, produsele din categoria lenjerie nu se pot returna.


Pentru retur produse puteti completa si formularul de mai jos.

{{block type='core/template' name='contacForm' template='contact-us/contact-us-form.phtml'}}

Va multumim si spor la cumparaturi!